Traeger pelletsgrillar originalet.

"Kickin' Gas In the Ass Since 1987"

Vad är en pelletsgrill & hur fungerar den?

Pelletsgrillar och tekniken att grilla med träpellets är en relativt ny grillteknik som har tagit Nordamerika med storm de senaste åren och nu börjar det slå igenom även i Sverige.

En pelletsgrill gör det verkligen mycket enklare att få ett riktigt bra resultat på det man grillar. Håller du bara reda på hur du hanterar det du ska grilla, vilka temperaturer och kryddningar du behöver. Så sköter grillen faktiskt resten bara du knappar in de rätta inställningarna.
En pelletsgrill är perfekt utformad för långsam grillning (”low n´ slow), många av Traegers modeller går även att styra med Wi-fi via en telefon app. Appen gör det ännu smidigare att grilla och du kan även följa färdiga recept i appen.

Hur grillar man i en pelletsgrill?

Fyll grillens pelletsbehållare med valfri pellets från Traegers utbud. Ställ sedan in din önskade temperatur och tänd grillen med en knapptryckning. När grillen nått den angivna temperaturen är det dags att stoppa in det som ska grillas. Därefter sköter pelletsgrillen mer eller mindre sig själv. Man får givetvis justera temperaturen och vända på det som grillas vid behov men det är faktiskt inte svårare än så. Maten får en jämn grillyta tack vare den stabila värmen i grillen.

Grillens jämna och justerbara temperatur ger dig möjlighet att grilla, röka & steka eller varför inte baka. Det är riktigt smidigt att använda en pelletsgrill och resultatet blir välsmakade och väldigt gott!

Köp grill nu!